Disclamer

Woning huren Amsterdam bevat informatie over, en links naar websites van, private en commerciële aanbieders van woningen. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. Woning huren Amsterdam heeft geen bemiddelende functie in het verhuren van woningen. Iedere transactie betreffende een huur aanbieder is dan ook een zaak tussen verhuurder en huurder. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de huur woningen te suggereren.

Woning huren Amsterdam besteedt veel zorg aan de juistheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan de juistheid en volledigheid van de informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door organisatoren van de verhuurders. Derhalve kan woning verhuren Amsterdam niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

WVA heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op gemelde links.